In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw-hardenberg-havezate-es
nieuwbouw-hardenberg-havezate-es

Havezate Es

De verkoop van zes vrijstaande woningen in Havezate Es in Hardenberg is in volle gang. Op ruime kavels aan de noordzijde van deze buitengewone locatie kun je kiezen uit verschillende woningtypen die op de kavels gebouwd mogen worden.

Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? En heb je zin om mee te denken over het ontwerp en indeling van je woning, maar wil je wel zoveel mogelijk ontzorgd worden? Wie weet zit jij dan binnenkort met onze ontwerper om tafel!

Over de locatie
20022_2022-09-29_B0_CMS

Welke woning kies jij?

In nieuwbouwplan Havezate Es kun je jouw unieke droomwoning samen met Brummelhuis realiseren. Zorgeloos bouwen, wonen en genieten is bij ons geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. De ruime kaveloppervlaktes variëren van 648 m2 tot 2199 m2. Je kunt kiezen uit verschillende woningtypen die op de kavels gebouwd mogen worden.

Bekijk kavels
20022_2023-01-20_B1_Type-01

Landelijk wonen

In Havezate Es woon je zeer comfortabel in je nieuwbouwwoning midden in het groen maar toch met alle voorzieningen in de buurt. Aan de noordkant van Havezate Es hebben wij op 6 royale kavels verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. De indeling van elke woning kan naar eigen wens worden aangepast. Een extra uitbouw, een grotere slaapkamer of 2e badkamer. Alles kan! Samen met de adviseur ontwerp je jouw droomwoning. Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Kamphuis

Verkoop en inlichtingen

Vrieling

Verkoop en inlichtingen

Deen Makelaars
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!