Zorgeloos je droomwoning bouwen

De verkoop van zes vrijstaande woningen in Havezate Es in Hardenberg is in volle gang. Er zijn al diverse woningen verkocht op deze buitengewone nieuwbouwlocatie. Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? En heb je zin om mee te denken over het ontwerp en indeling van je woning, maar wil je wel zoveel mogelijk ontzorgd worden?

Neem dan snel contact met ons op, want alleen kavel 10 is nog beschikbaar! Op deze ruime kavel heb je keuze uit 2 verschillende woningtypen. Welkw woning is jouw favoriet?

vogelvlucht Havezate Es
Havezate Es Hardenberg
Havezate Es Hardenberg
nieuwbouw-hardenberg-havezate-es
Havezate Es Hardenberg
Havezate Es Hardenberg
Havezate Es Hardenberg
Havezate Es Hardenberg
Havezate Es Hardenberg
Havezate Es Hardenberg

Landelijk wonen rond de Es

Havezate Es ligt aan noordkant van de stad Hardenberg en vlakbij buurtschap Collendoorn. Je woont er buitengewoon mooi: landelijk en tussen het groen. Met alle voorzieningen van de stad in de buurt. Het gebied heeft een rijke geschiedenis. De oude bomen blijven staan en de oude lanenstructuur en hoogteverschillen zijn zichtbaar. Kortom: Havezate Es wordt een groene en ruimtelijke woonwijk waar het heerlijk wonen is!

Havezate Es Hardenberg

Voorzieningen

Havezate Es is straks bereikbaar via de Eugenboersdijk of de Collendoornerdijk. Het woongebied krijgt verder een directe verbinding met de Havezateweg. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Hardenberg. Met alle voorzieningen die je nodig hebt. Nog dichterbij ligt de bestaande woonwijk Marslanden, met winkels en scholen. Aan de rand van Marslanden, op korte afstand van Havezate Es, wordt bovendien een nieuw schoolgebouw gebouwd. Ook de hockeyclub krijgt hier een nieuw onderkomen.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Kamphuis

Verkoop en inlichtingen

Vrieling

Verkoop en inlichtingen

Deen Makelaars
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!